LLIRIA, 16 de maig. Després de l’èxit de l’any anterior amb més d’1.300 corredors en la prova absoluta i més de 300 atletes en les proves infantils l’Ajuntament de Riba-roja de Túria al costat del Club d’Atletisme Riba-Roja ‘Ribapeu’ tornen amb la XIII Volta a Peu Nocturna.

Aquesta prova és puntuable per al Circuit Runners 2016 organitzat per la Mancomunitat Camp de Túria. La cita està programada per a la nit del divendres 24 de juny a partir de les 20.00 hores prendran l’eixida les categories inferiors i a les 22.00 hores serà el torn dels corredors que participen en la prova absoluta.

 

La prova, de recorregut 100% urbà, constarà de diverses distàncies segons l’edat dels participants, des dels 80 metres que recorreran els xupetines (nascuts en 2011) fins als 7.000 metres que hauran de completar els corredors que realitzen la prova absoluta.
El traçat de la prova absoluta, que tindrà l’inici i l’eixida en el Pavelló Municipal, constarà de dues voltes a un circuit de 3.500 metres.
Les inscripcions estaran obertes fins al dimecres 22 de juny i podran realitzar-se a través de la web www.toprun.es i la quota d’inscripció serà de 4€ per als adults i 1€ per a les categories inferiors (inscripcions en dia de la prova). De forma presencial també pot fer-se la inscripció en la tenda d’esports Atmosfera Esport Riba-Roja, situada en l’Avinguda de la Pau, 3. Tota la informació en Facebook c.a.ribaroja.ribapeu