MCT

La Mancomunitat Camp de Túria ha posat en marxa un nou servei d’ajuda a la ciutadania. Així, des d’aquest mateix divendres es posarà a la disposició de qui el necessite un ordinador i connexió a Internet, així com ajuda per a tramitar la sol·licitud d’admissió telemàtica en els ensenyaments de Formació Professional de grau mitjà i de grau superior. Es podrà estudiar en centres públics i centres privats no universitaris amb cicles formatius sostinguts amb fons públics per al curs 2021-2022.

En horari de 09:00 a 14:00 hores i des del divendres 21 de maig i fins al pròxim 1 de juny està obert el termini per a optar a l’oferta formativa. Si necessites tramitar l’admissió telemàtica i comptar amb algú que t’ajude amb els tràmits pots sol·licitar cita prèvia i t’explicarem com realitzar-ho. Només has de contactar en el número de telèfon 664533394 per trucada o missatge de WhatsApp o si ho prefereixes pots telefonar al 962798150 Ext. 2.

En la pàgina web de la Mancomunitat Camp de Túria disposes de tota la informació sobre cicles formatius i centres dins de la comarca i fora d’ella. Pots conèixer els detalls en el següent enllaç https://www.mancomunitatcampdeturia.es/formacion-on-line-oficial/

Si estàs interessat/da en estudiar algun Cicle Formatiu el pròxim curs escolar recorda que el requisit per a poder entrar o no és la nota de tall. Pots cridar als nostres números d’atenció telefònica i t’explicarem tot el que necessites per a realitzar la sol·licitud.

Aquest nou servei s’ofereix des del Departament de Promoció Econòmica per a donar resposta a la demanda i necessitats de la població de Camp de Túria. Per al pròxim curs escolar 2020/2021 s’amplia l’oferta amb 6.391 noves places, 187 nous cicles i 29 nous cursos d’especialització. El 21 de maig s’obri el període d’admissió telemàtica en http://telematricula.es.