El Programa PRISMA compta des d’aquesta setmana amb dues noves seus a la comarca. En el matí de hui s’han inaugurat els nous serveis que es presten a Riba-roja de Túria i La Pobla de Vallbona.

PRISMA és un programa de rehabilitació psicosocial per a persones amb Malaltia Mental de la Mancomunitat Camp de Túria. Està dirigit a persones amb algun diagnòstic amb malaltia mental crònica.

Aquests dos nous programes se sumen als ja existents a Bétera i Vilamarxant. PRISMA va nàixer l’any 2019 amb dues aules i atenent 28 persones. Un any i pocos mesos després s’han doblegat el nombre d’aules i de persones ateses.

La presidenta de la Mancomunitat, Lola Celda, ha destacat la importància d’atendre la salut mental i l’aposta de l’ens supramunicipal per fer “aquest esforç per a donar resposta a aquestes persones i a les seues famílies que moltes vegades han sigut oblidades per la societat”. “PRISMA ve a completar el servei que es dóna des de Sanitat Pública i que complementa l’atenció a aquest tipus de persones”, ha remarcat Celda.

La presidenta de la Mancomunitat ha estat acompanyada a Riba-roja de Túria per l’alcalde del municipi, Robert Raga, i per la regidora de l’àrea, Lola Verdeguer. A la Pobla de Vallbona la presentació ha comptat també amb l’alcalde de la localitat, Josep Vicent Garcia, i la regidora responsable, Beatriu Palmero. La directora del departament de Serveis Socials, Esther Císcar, el director del programa, Paco Jareño, i la resta del personal tècnic han mostrat la seua alegria “per consolidar aquest programa i anar creixent a poc a poc”.