LLIRIA, 25 d’abril. Els alumnes del Col·legi Públic Sant Vicent Ferrer de Llíria han visitat aquest matí les instal·lacions de la Mancomunitat Camp de Túria per a assistir a la xarrada sobre Noves Tecnologies.

Aquestes cites dirigides a xics i xiques del Tercer Cicle de Primària i al Primer de l’ESO s’ofereixen a tots els centres educatius tant públics, com concertats com a privats que conformen la Mancomunitat i tracten sobre el bon ús de les noves tecnologies (sobretot xarxes socials) que han de fer els xiquets i xiquetes d’Internet. Una xarrada amena, en la qual la participació dels alumnes és clau per a arribar a ells, marquen les prop de dues hores de durada de la jornada.

Vídeos, exemples i els propis relats dels participants fan que els estudiants siguen conscients dels perills i dels usos de les xarxes socials i Internet. La Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives (*UPCCA), el servei que s’encarrega de desenvolupar aquestes xarrades, és un servei de la *Mancomunitat Camp de Túria orientat a la prevenció de drogodependències i altres trastorns addictius que promou una cultura saludable i la millora del benestar físic, psicològic i social en la família, escola i comunitat.

En aquesta ocasió, han sigut prop de 70 estudiants de 5º de Primària del CEIP Sant Vicent Ferrer de Llíria els que han participat en la jornada titulada ‘Prevenció sobre el bon ús de les noves tecnologies’. L’objectiu principal d’aquesta acció és educar per a un bon ús de les xarxes socials.