Sota el títol ‘Noves oportunitats de negoci del sector agroturístico i agroalimentari’ els emprenedors de Camp de Túria tenen una cita el pròxim 3 de març.

La sala d’actes del municipi, situat al Carrer Maestro Roselló sense número oferirà als assistents a partir de les 16.00 hores diverses oportunitats.

Una taula redona en la qual participaran Miquel Minguet de Hortaviva (Meliana), Patricia Carpio de BEE NATURA (Bétera) i Juan José Lliso de la Conselleria d’Agricultura. També participaran Alejandro Sebastián Cubel de SERGA i GESTALMUR, Cooperativa de Serveis de Gestalgar.

A més, l’esdeveniment que està organitzat per la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica i amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Olocau i la Mancomunitat Camp de Túria oferirà també un Networking de emprendedurismo i un cafè per als assistents.

Una oportunitat única per a intercanviar experiències, conèixer el desenvolupament d’idees i establir nexes d’unió entre els emprenedors. Els interessats poden enviar un correu electrònic per a inscriure’s a esexag_carcaixent@gva.es i a coach.ate@mancomunitatcampdeturia.es.