MCT

El ple ordinari de la Mancomunitat Camp de Túria celebrat ahir a la vesprada ha començat amb un respectuós minut de silenci en memòria de les víctimes de violència de gènere. Especialment, per l’última dona assassinada a la Vila Joiosa una jove de 40 anys.

La sessió plenària ha continuat amb la presa de possessió dels nous membres de l’ens supramunicipal. Després dels últims canvis en les alcaldies de Llíria i Vilamarxant, a partir d’ara formaran part del ple de la Mancomunitat per l’Ajuntament de Llíria, Consuelo Morató; i per l’Ajuntament de Vilamarxant, Héctor Troyano.

En un altre ordre de coses, s’han aprovat convenis de col·laboració amb diferents associacions i col·lectius de la Comunitat Valenciana que ajudaran, com explica la presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria, Lola Celda, a “millorar la inserció social i fomentaran l’ocupació a la comarca”.

També s’ha adonat de nous projectes que es desenvoluparan com la subvenció concedida per l’Agència Valenciana d’Innovació. La presidenta de la Mancomunitat ha avançat que com enguany es compleixen 40 anys de l’existència de l’ens “estem intentant fer un acte d’homenatge el mes de novembre que pose en valor a l’entitat i als presidents i presidentes que han dirigit l’ens supramunicipal”.